Om Gentofte Modestoffer

Velkommen til Gentofte Modestoffer.

Vi er en lille specialforretning der forhandler garn, metervarer og sy- og strikkeartikler. Vores garn- og stofudvalg er af høj kvalitet – men prisniveauet er så alle kan være med 😉

Vi er dedikerede strikkere og strikker modeller fra de nyeste designere. Modellerne kan prøves, inden du selv går i gang med projektet. Vi ved, at der ikke er noget værre end at stå med en færdig model, der ikke klæder én.

Lejlighedsvis sælger vi ud af ældre strikmodeller, så hvis du er ude på hjemmestrik som er hjemmebragt kan du have heldet med dig hos os.

Butikkens historie:

I tidernes morgen (nærmere betegnet 1940’erne) husede lokalerne en modist. En modist laver hatte, hvis du ikke vidste det. Denne hattemager var nuværende ejers svigermor. Vi er dog gået væk fra hattemageriet, da vi desværre ikke nåede at lære dette håndværk. Hvis vi selv skal sige det, er vi ret talentfulde/kreative, når det gælder sy og strik, det hænder endda, at vi designer vores egne modeller.

Vores åbningstider skal du måske vænne dig til, men det skyldes, at vi alle har andre erhverv. Butikken er vores fristed og hobby, hvor de kreative idéer kan få tid og rum.

Nedenunder kan du læse lidt om personalet, det vil sige de ansigter, du kan møde i butikken. Vejledning og råd kan du få fra os alle.

Elisabeth:

Butikkens ejer og svigerdatter til ovennævnte hattemager. Udover at være en ivrig strikker er hun tandlæge.

Lizzie:

Pensioneret håndarbejdslærer og skattet familiemedlem. Hun elsker at vise dig, hvordan de drilske masker makker ret.

Lise:

God ven af familien og altid i godt humør. Dygtig og kreativ til både sy og strik.

Louise:

IT-ansvarlig og hattemagerens barnebarn. Hun er mindre synlig i butikken da lægegerningen optager de fleste hverdage, men du kan møde hende enkelte lørdage. Dygtig strikker.

Sophie:

Endnu et af hattemagerens børnebørn. Også mindre synlig i butikken, men du kan være heldig at møde hende enkelte lørdage. Dygtig syerske.

Vi glæder os til at se dig i butikken!