Om Gentofte Modestoffer

Velkommen til Gentofte Modestoffer.

Vi er en lille specialforretning der forhandler garn, metervarer og sy- og strikkeartikler. Vores garn- og stofudvalg er af høj kvalitet – men prisniveauet er så alle kan være med 😉

Vi er dedikerede strikkere og strikker modeller fra de nyeste designere. Modellerne kan prøves, inden du selv går i gang med projektet. Vi ved, at der ikke er noget værre end at stå med en færdig model, der ikke klæder én.

Lejlighedsvis sælger vi ud af ældre strikmodeller, så hvis du er ude på hjemmestrik som er hjemmebragt kan du have heldet med dig hos os.

Butikkens historie:

I tidernes morgen (nærmere betegnet 1940’erne) husede lokalerne en modist. En modist laver hatte, hvis du ikke vidste det. Denne hattemager var nuværende ejers svigermor. Vi er dog gået væk fra hattemageriet, da vi desværre ikke nåede at lære dette håndværk. Hvis vi selv skal sige det, er vi ret talentfulde/kreative, når det gælder sy og strik, det hænder endda, at vi designer vores egne modeller.

Vores åbningstider skal du måske vænne dig til, men det skyldes, at vi alle har andre erhverv. Butikken er vores fristed og hobby, hvor de kreative idéer kan få tid og rum.

Nedenunder kan du læse lidt om personalet, det vil sige de ansigter, du kan møde i butikken. Vejledning og råd kan du få fra os alle.

Elisabeth:

Butikkens ejer og svigerdatter til ovennævnte hattemager. Udover at være en ivrig strikker er hun tandlæge.

Lizzie:

Pensioneret håndarbejdslærer og skattet familiemedlem. Er nu også pensioneret fra butikken, men hjælper stadig med at strikke modeller til os.

Lise:

God ven af familien og altid i godt humør. Dygtig og kreativ til både sy og strik.

Louise:

IT-ansvarlig og hattemagerens barnebarn. Når ikke lægegerningen tager tiden strikker hun gerne. Du kan som regel møde hende om torsdagen.

Sophie:

Endnu et af hattemagerens børnebørn. Dygtig syerske og yngste strikker, selvom hun efterhånden er ganske erfaren udi strikkeriet også.

Vi glæder os til at se dig i butikken!